Vasastan

Om Oss

Välkommen till Optimal Fysik Vasastan! Här startade Optimal Fysik sin verksamhet 2016 och vi är stolta att kunna presentera vårt första medlemsgym. Förutom vår grundläggande verksamhet, där vi har samlat några av Sveriges bästa terapeuter inom sina specialområden, är du som medlem välkommen att träna i vårt gym med det medlemskap som passar dig bäst. Våra fräscha lokaler erbjuder också lokaler för utbildningar där vi har både interna och externa utbildningar. Gymmet har öppet 05-00 och är utrustat med allt som behövs för att utföra Din funktionella träning.
Här har vi också en shop i samarbete med Better You som tillverkar och säljer naturliga kosttillskott för hälsa och prestation. Förutom Better You's produkter säljer vi även Optimal Fysiks egna kosttillskottserie, helt designad och framtagen av vår egen näringsfysiolog Graeme Jones.

Välkommen att ta din träning till nästa nivå hos oss i Vasastan!

Vi som jobbar i Vasastan

Våra Tjänster

• Naprapati/Kiropraktik
  • Sjukgymnastik